SOLARNI SISTEMI I SOLARNI PANELI – POWER EVERYTHING

Izrada solarnih Sistema i elektrana za najrazličitije namene, po sistemu ključ u ruke uz obezbeđen servis i podršku.

Zahvaljujuži razlićitim vrstama i tipovima solarnih panela u mogućnosti smo da izvedemo solarne elektrane na objektima svih vrsta i namena. Takođe smo u mogućnosti da obezbedimo solarne panele za specijalne namene, najrazličitijih oblika, dimenzija i snage kako bi se savršeno uklopili u objekat na koji se instaliraju.

SOLARNE ELEKTRANE

Solarne elektrane za najrazličitije namene; od najjednostavnijih modela za postavljanje na vikendicama i stambenim objektima, do solarnih elektrana za industrijske i poslovne objekte.

Zahvaljujući visoko efikasnim solarnim panelima različitih tipova u mogućnosti smo da proizvedemo i postavimo solarne elektrane na objektima svih vrsta i namena. Sve solarne elektrane se isključivo rade po sistemu ključ u ruke kako bi garantovali pouzdanost sistema u najdužem mogućem roku.

  • Klasični solarni paneli (za klasične solarne sisteme i elektrane)
  • Fleksibilni solarni paneli (za čamce, brodove, kamione, industrijske objekte,…)
  • Solarni paneli za fasade i zastakljene površine (za objekte)
  • Specijalni solarni paneli po porudžbini
solarne-elektrane
solarne-elektrane
solarne-elektrane
solarne-elektrane

SOLARNI sistemi za navodnjavanje i poljoprivredu

Solarni sistemi za poljoprivredu za najrazlicitije namene (silosi, staklenici,…) kao i Solarni sistemi za navodnjavanje; njiva, voćnjaka, vinograda… prave se po sistemu ključ u ruke. U zavisnosti od potrebe, projektuje se i izvodi optimalno rešenje sistema sa najboljim odnosom cene i kvaliteta kako bi u potpunosti zadovoljio željene potrebe.

PetroSOLAR Solarni sistemi za navodnjavanje
PetroSOLAR Solarni sistemi za navodnjavanje

LETNJIKOVCI i ZIMSKE BAŠTE zastakljeni solarnim panelima

Zahvaljujući primeni novih tehnologija i kombinujući različite modele solarnih panela možemo da implementiramo solarne sisteme u bukvalno, sve delove vašeg objekata, kako bi vam obezbedili energetsku nezavisnost i potpuno uživanje u čarima vašeg doma, ne bitno od godišnjeg doba.

SOLARNI SISTEMI ZA FASADE I OBJEKTE

Pretvorite vaš poslovni ili industrijski objekat u energetski nezavisan.

SOLARNI sistemi po porudžbini

Proizvode se i montiraju po posebnom zahtevu za specijalne porudžbine. Različite su snage i vrste, kako bi se idealno uklopili u objekat na koji se postavljaju i zadovoljili tražene potrebe za električnom energijom.

solarni sistemi

Zvučne barijere kao solarne elektrane

SOLARNI PANELI ZA NAJRAZLIČITIJE NAMENE