O nama

PetroSOLAR PROJEKT doo – POWER EVERYTHING
PetroSOLAR 3D logo

PetroSOLAR PROJEKT doo je kompanija za SOLARNU energiju. Pored Solarnih sistema imamo i svoju proizvodnu liniju Pametnog Urbanog mobilijara. Sve naše proizvode izvodimo od vrhunskih komponenti isključivo po sistemu Ključ u ruke kako bi garantovali pouzdanost rešenja u najdužem mogućem roku.

Nasa je Misija da ambijent u kome živimo učinimo pogodnijim za brz i moderan način života, pri tome koristeći isključivo besplatnu, čistu i održivu energiju, SOLARNU. Zbog toga su svi naši proizvodi razvijeni sa ciljem da poboljšaju kvalitet života, podignu bezbednost i unaprede imidž lokacije na kojoj se nalaze, čineći svakodnevni ambijent pogodnijim za život; pametnijim, modernijim, zelenijim.

Zahvaljujući brzom napretku tehnologije, danas smo u mogućnost da solarnom energijom napajamo bukvalno sve, tako da bez obzira da li želite da napajate samo jednu sijalicu na vikendici, pumpu za navodnjavanje njive, kuću ili čitavu poslovnu zgradu PetroSOLAR PROJEKT je u mogućnosti da proizvede najbolje rešenje solarnog sistema sa optimalnim odnosom cene i kvaliteta.

Osnovna prednost svih naših rešenja je brza i jednostavna montaža na bilo koju željenu lokaciju u gradskoj ili van gradskoj sredini, nakon čega su sistemi odmah spremni za upotrebu i ne zahtevaju nikakvo posebno dodatno održavanje.

Dodatna vrednost PetroSOLAR proizvoda su reklamne pozicije, zahvaljujući kojim je omogućen brz povrat investicije i promocija lokalnih turističko-privrednih potencijala lokacije na kojoj se nalaze. Zahvaljujući ovom jedinstvenom modelu, gde iz jedne osnove proizvodimo 5 razlicitih proizvoda (Pametne Klupe, Solarna Autobuska stajalista, Interaktivne kioske, Punjače za električna vozila, Reklamne toteme…) PetroSOLAR je finalista 2017. AUREA nagrade za investiciju godine.

Zahvaljujući JEDINSTVENOM DIZAJNU, VRHUNSKOM KVALITETU I KONKURENTNIM CENAMA sve veći broj klijenata, nam ukazuje poverenje, tako da se danas PetroSOLAR rešenja pored Srbije nalaze u Abu Dabiju, državama u okruženju, EU.

Proizvedite sopstvenu čistu energiju, uštedite i sačuvajte okruženje
Kontaktirajte nas