Novosti

Pogledajte aktuelnosti i realizovane projekte naše kompanije

Najbolje tek dolazi, PetroSOLAR PROJEKT doo je 1 od 100 uspesnih kompanija u Srbiji cije su vlasnice zene. Cestitamo svim pobednicama i zelimo uspeh u buducem poslovanju.

PetroSOLAR PROJEKT doo, Novi Sad projektuje i izvodi solarne elektrane za kuce, privredne i industrijske objekte po sistemu kljuc u ruke uz obezbedjen servis i garanciju. Takodje poseduje i svoju liniju Pametnog mobilijara na SOLARNU energiju; Pametne Klupe, Solarna Autobuska Stajalista, Reklamne Toteme,…

Svi PetroSOLAR proizvodi su razvijeni sa ciljem da poboljsaju kvalitet zivota, podignu bezbednost i unaprede imidz lokacije. 

Za vise informacija direktno nas kontaktirajte

www.petrosolar.com

Izvođenje solarnih elektrana uz subvencije države za solarne panele se izvodi po sistemu ključ u ruke uz obezbeđen servis i garanciju. Sva oprema je visokog kvaliteta, čime obezbeđujemo pouzdan rad sistema dugi niz godina. Pozovite nas za više saveta i dodatne informacije.

Biblioteka na otvorenom  pruza svim korisnicima jedinstvenu priliku da u sred Gradskog parka uzivaju u omiljenim naslovima svojih autora dok punjaci za mobilne, 4G Internetom, LED rasvetom svake police upotpunjuju jedinstven ugodjaj u prirodi.

Projekat „Biblioteka na otvorenom sa solarnim napajanjem“ sufinansiran je na konkursu Grada Pančeva za podršku projektima u oblasti omladinskog sektora u 2018. godini. Realizaciju projekta podržali su Grad Pančevo sekretarijat za kulturu i mlade, Gradska biblioteka Pančevo, Narodni muzej Pančevo, Turistička organizacija Pančevo i JKP Zelenilo Pančevo. Biblioteku je dizajnirao i prijektovao Arhitektonski biro Dominante iz Beograda.